YKSITYISTUNNIT

YKSITYISHENKILÖN, RYHMÄN & YRITYSTEN

SHALA Helsingin hyvinvointikeidas  ravitsee kehoa, mieltä ja henkistä olemusta sekä nostattaa tiimin yhteishenkeä. Kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävä jooga ja kehonhuolto tukee liikkuvuutta ja elinvoimaisuutta erityisesti istumatyön haasteissa sekä luo läsnäoloa ja yhteishenkeä työpaikoille. 

SHALA Helsingin city-keitaalla työntekijät saavat lepohetken kiireestä, jossa myös keho, mieli ja henkinen olemus virkistyvät. Jooga ja kehonhuolto sopii erinomaisesti tiimipäivään tai tiimien virkistyshetkeen kuin myös viikottaiseksi työhyvinvointia edistäväksi rutiiniksi. Harjoituksen yhteydessä voimme järjestää osallistujille virkistävää välipalaa (esim. smoothiet).

Joogaharjoitus rakentuu hengityksen ympärille ja sisältää rangan liikkuvuutta edistäviä sekä kehoa energisoivia, mutta pehmeitä asana-harjoituksia. Harjoitus ei vaadi suihkussa käyntiä ja sopii erityisesti istumatyötä tekeville.

Tunnit pidetään yksityistunteina SHALA Helsingin tiloissa erikseen sovittuna ajankohtana. Vastaavasti voimme myös organisoida tunnit asiakkaan tiloissa tai muussa erikseen järjestetyssä lokaatiossa.

HALUAISITKO ALOITTAA JOOGAHARRASTUKSEN YKSITYISOHJAUKSESSA? 

Kiinnostaisiko kokeilla joogaa, mutta ajattelet että se on vain notkeille tai jooga-asanat jo ennestään tunteville? Vai oletko aloittamassa joogaa uudelleen pitkän tauon jälkeen tai kenties toipumassa loukkaantumisesta ja tarvitset henkilökohtaista, asiantuntevaa sekä terapeuttista ohjausta? Tule harjoittelemaan yksityisohjauksessa ja löydä sinulle sopivin joogan suuntaus, tai vastaavasti syvennä omaa harjoitusta. ​Harjoituksen hinta on 110 euroa (60min.) ja tunnit pidetään yksityistunteina erikseen sovittuna ajankohtana joko asiakkaan tiloissa tai erillisessä lokaatiossa.

 

Yksityistunnilla kartoitetaan ensin keskustelun kautta asiakkaan nykytilanne, tavoitteet harjoitukselle sekä aiemmat vammat, lääketieteelliset operaatiot ja mahdollinen lääkitys, joilla voi olla vaikutusta harjoitukseen, jotta voidaan rakentaa turvallinen ja asiakasta parhaiten palveleva harjoitus. Joogan ja kehonhuollon avulla voidaan ehkäistä tuki- ja liikuntaelimistön vammoja vahvistamalla ja uudelleen linjaamalla kehoa, hoitaa jo olemassa olevia vammoja sekä eheyttää kehon lisäksi myös mieltä ja henkistä olemusta. Jooga, meditaatio ja hengitysharjoitukset voivat auttaa muun muassa keskittymiskyvyn paranemiseen, univaikeuksiin, stressiin sekä fyysiseen elinvoimaisuuteen ja jaksamiseen. 

JOOGA, KEHONHUOLTO & MEDITAATIO YRITYKSILLE JA RYHMILLE

Liisa tarjoaa yrityksille ja yksityisille ryhmille räätälöityjä joogaharjoituksia. Kokonaisvaltaista hyvinvointia lisäävä jooga ja kehonhuolto tukee liikkuvuutta, vahvistaa ja voimistaa tuki- ja liikuntaelimistöä sekä lisää elinvoimaisuutta erityisesti istumatyön haasteissa. Jooga- ja kehonhuoltoharjoitus rakentuu hengityksen ympärille. Hengitystekniikoiden ja rauhoittumisen avulla voidaan luoda tietoista läsnäoloa, joka parantaa keskittymiskykyä sekä siten myös tuottavuutta työssä. 

 

Yhteinen rauhoittumishetki voi myös lisätä yhteishenkeä työpaikoille. Jooga ja kehonhuolto sopii erinomaisesti tiimipäivään tai tiimien virkistyshetkeen, kuin myös viikottaiseksi työhyvinvointia edistäväksi ja kehoa huoltavaksi rutiiniksi. Tunnit räätälöidään oman ryhmän tarpeen ja aiemman kokemuksen mukaan juuri sellaiseksi, että se palvelee asiakasta parhaalla mahdollisella tavalla. Tyypillinen yrityksille suunnattu joogaharjoitus sisältää avaavia, rangan liikkuvuutta edistäviä, kehoa energisoivia sekä tuki- ja liikuntaelimistöä vahvistavia, mutta pehmeitä asana-harjoituksia. Harjoitus ei vaadi suihkussa käyntiä ja sopii erityisesti istumatyötä tekeville.

 

Sekä työporukan että muiden ryhmien tunnit pidetään yksityistunteina erikseen sovittuna ajankohtana. Tunnin hinta riippuu asiakasmäärästä ja tilavuokrasta. Vastaavasti voimme myös organisoida tunnit asiakkaan tiloissa tai muussa erikseen järjestetyssä lokaatiossa.

VARAA YKSITYISTUNTI JOOGAAN

Jutellaan lisää kuinka voisimme parhaiten auttaa sinua tai ryhmääsi joko joogaharrastuksen aloituksessa tai tuki- ja liikuntaelinvammojen ennaltaehkäisyssä sekä hoidossa ja samalla edistää niin henkistä kuin fyysistä hyvinvointia joogan- ja kehonhuollon avulla.

Ota rohkeasti yhteyttä!

Liisa Laine, liisa@shalahelsinki.com

Tel. +358405802085

LET'S HAVE A CHAT

SHALA HELSINKI OY   I   Y-Tunnus 2814188-4   I   Museokatu 19 LH 3   I   00100 HELSINKI   I   040 5802085   I   hello@shalahelsinki.com

 

Sydämellisesti tervetuloa!

©2019 SHALA HELSINKI OY

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon