Hyväksymällä nämä käyttöehdot (myöhemmin ehdot) hyväksyt SHALA HELSINKI – Online Store & Scheduler järjestelmän (Palveluntarjoajana Mind Body Online) ja SHALA HELSINKI Oy:n yleiset käyttöehdot (näihin mainittuihin viitataan myöhemmin sanalla Palvelu).

 

SHALA HELSINKI Oy pidättää itsellään yksipuolisen oikeuden muuttaa ehtoja. Tarkistathan ehdot aina tehdessäsi ostoksia.

 

KÄYTTÄJÄN REKISTERÖITYMINEN, VASTUUT JA VELVOLLISUUDET

Online-palveluidemme ja varausjärjestelmämme käyttö edellyttää rekisteröitymistä asiakaspalvelujärjestelmäämme. Rekisteröityminen palveluun on maksutonta.

 

Palveluun kirjaudutaatästä. Samalla sivulla voit myös luoda itsellesi tunnukset palveluun, jos sinulla ei niitä vielä ole. Palveluun voi rekisteröityä joko Facebook-tunnuksilla tai voit luoda siihen omat tunnukset. Kirjautuminen ei vaadi Facebook-tiliä, mutta sitä voi halutessa käyttää.  Rekisteröidyttyäsi voit varata tunteja myös mobiilisovelluksen avulla, jonka voit ladata Apple App Storesta tai Google Play Storesta.

MindBodyn omat järjestelmäkäyttöehdot löytyvät täältä. Rekisteröidyttyäsi, pystyt tekemään ostoksia online-kaupassamme ja varaamaan itsellesi paikkoja tunneillemme. Voit milloin vain käydä tarkistamassa tietosi järjestelmästä ja muuttamassa niitä. Käyttäjänä vastaat itse omien tietojesi oikeellisuudesta. Pyydämme, että jätät ainakin sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta saamme sinuun yhteyden hätätapauksessa.

 

Käyttääksesi järjestelmää sinun tulisi olla vähintään 16-vuotias. Olethan tietoinen siitä, että käyttäjänä olet itse vastuussa tunnuksillasi tehdyistä ostoista ja varauksista. Kirjautumalla järjestelmään hyväksyt käyttöehdot ja sitoudut noudattamaan niitä. SHALA HELSINKI Oy voi tarvittaessa evätä tunnukset, mikäli katsomme sen tarpeelliseksi.

 

Huomioithan, että SHALA Helsinki Oy:n Internet-sivulla olevat kuvat ovat omaisuuttamme, ja mikäli haluat niitä käyttää, niin kysythän aina ensin meiltä.

 

TUOTTEIDEN OSTAMINEN VERKKOKAUPASTA

Tilauksesta lähetetään kuitti asiakkaan sähköpostiin. Tarkistathan, että sähköpostiosoitteesi on varmasti oikein.

 

Joogakortit ovat henkilökohtaisia ja ne siirtyvät automaattisesti käyttäjätunnustesi alle varausjärjestelmään. Tämän vuoksi on tärkeää, että käytät samoja tunnuksia varatessasi ja maksaessasi tunteja järjestelmän kautta. Kortti on elektroninen, sitä ei lähetetä sinulle fyysisesti. Huomioithan, että korteilla on tietty voimassaoloaika ja varauduthan esittämään oikeutuksesi alennuskortteihin pyydettäessä. Shala Helsingin sekä 10-kerrankortissa (voimassa 6kk) että 5-kerrankortissa (voimassa 3kk) on jo erityisen pitkä voimassaoloaika, joten emme jatka korttien voimassaoloa muutoin kuin lääkärintodistusta vastaan.

 

Jos haluat ostaa kortin käteisellä, henkilökohtaisesti pankki -tai luottokortilla tai liikuntaseteleillä / elektronisilla sporttipasseilla voit tehdä sen paikan päällä studiossa; Museokatu 17 (A-rappu), Helsinki. Shala Helsingissä käy maksuvälineenä lähes kaikki kotimaiset liikuntaseteli- ja sporttipassipalvelut.

 

Olemme avoinna 30 minuuttia ennen illan joogatuntien alkua ja 15 minuuttia ennen aamu- ja viikonlopputuntien alkua. Meidät tavoitat myös sähköpostitse hello@shalahelsinki.com tai puhelimitse +358 40 580 2085, parhaiten arkisin klo. 10-16. Jos emme pääse vastaamaan, pyrimme palaamaan sinulle takaisin niin pian kuin mahdollista.

PALAUTUS JA PERUUTUSEHDOT

Palautus- ja peruutusehtomme ovat tuotekohtaisia. Huomioithan ehdot ennen kuin teet ostopäätöksen.

 

JOOGAKORTIT

Pääasiallisesti ostetun kertamaksun tai kortin voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella, ellei toisin mainita. Tarkistathan aina kortin voimassaoloajan sitä ostaessasi. Pääasiallisesti emme jatka korttien voimassaoloa muutoin kuin lääkärintodistusta vastaan.

CITY-KEIDAS WORKSHOPIT & MASTERCLASSES

Pääasiallisesti ostetun City-keidas workshopin tai Masterclassin voi peruuttaa vain lääkärintodistuksella, ellei toisin sovita. Sairastapauksissa voit käyttää City-keidas workshopin (arvo 48€) tai Masterclassin (arvo 39€) maksun toiseen vastaavaan tapahtumaan 6 kuukauden kuluessa ostopäätöksen tekemisestä. Siinä tapauksessa, että SHALA Helsinki peruuttaa City-keidas workshopin tai Masterclassin mistä tahansa syystä rahat palautetaan asiakkaalle siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.

KURSSIT JA KOULUTUKSET

Jokainen kurssi ja koulutus on ainutlaatuinen ja juuri tiettyä tarkoitusta varten räätälöity kokonaisuus. Tarkistathan aina ostokohtaiset ohjeet palvelua/tuotetta ostaessasi. 

Mikäli muita ehtoja ei mainita kurssin kohdalla, noudatamme seuraavia peruutus- ja palautusehtoja:

  • 14 vuorokautta ja aikaisemmin tehdyistä peruutuksista palautamme: 100% x kurssin hinta – 25€ toimistomaksu.

  • 8 - 13 vuorokautta ennen kurssia tehdyistä peruutuksista palautamme: 75% x kurssin hinta – 25€ toimistomaksu.

  • 7 vuorokautta ja alle tehdyistä peruutuksista emme valitettavasti enää palauta rahoja. Kurssin luonteesta riippuen voi osaan hankkia itselleen korvaavan osallistujan.

  • Lääkärintodistuksella palautus on aina: 100% x kurssin hinta – 25€ toimistomaksu.

 

Rahat palautetaan siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.

 

TUNTIVARAUKSET

Mikäli sinulle tulee este, etkä pääsekään varaamallesi tunnille, voit perua tuntisi vielä 4 tuntia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollinen ja veloitamme yhden käynnin kortiltasi. Huomioithan, että mikäli sinulla on maksamattomia suorituksia, perimme ne ensin ennen kuin voit varata ja osallistua uudestaan tunnille.

HOIDOT

Mikäli sinulle tulee este, etkä pääsekään varaamaasi hoitoon, voit perua hoitoaikasi vielä 24 tuntia ennen hoidon ajankohtaa. Tämän jälkeen peruutus ei ole enää mahdollinen ja veloitamme 50% hoidon hinnasta. Lääkärintodistuksella palautus on aina: 100% x hoidon hinta. Rahat palautetaan siihen järjestelmään, millä maksu on alun perin suoritettu, ellei toisin mainita/sovita.

VASTUUVAPAUTUS

Olet lämpimästi tervetullut SHALA Helsinkiin! Pidäthän kuitenkin itsestäsi huolta ja jäät lepäämään, mikäli olet sairaana tai loukkaantunut. Muista myös aina kertoa ohjaajalle, jos sinulla on pitkäaikaisia sairauksia, vammoja tai muu joogaharjoitukseesi vaikuttava terveydellinen tekijä. Noudatathan aina ohjaajan antamia ohjeita, tällöin harjoitus on mahdollisimman turvallista. Muistathan, että olet vastuussa omasta terveydestäsi ja itsesi sekä kehosi kuuntelemisesta. Jokainen päivä on aina erilainen ja vain sinä voit todella tietää mikä on sinun parhaaksesi juuri tällä hetkellä.

 

LET'S HAVE A CHAT

SHALA HELSINKI OY   I   Y-Tunnus 2814188-4   I   Museokatu 19 LH 3   I   00100 HELSINKI   I   040 5802085   I   hello@shalahelsinki.com

 

Sydämellisesti tervetuloa!

©2019 SHALA HELSINKI OY

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon