LIISA LAINE

E-RYT200/ YAPEC SERTIFIOITU JOOGAOPETTAJA &
HENKISEN KEHITYKSEN VALMENTAJA

Liisa Laine on SHALA Helsingin perustaja ja omistaja. Hän on ohjannut joogaa jo useiden vuosien ajan ja on E-RYT 200 / YAPEC (Yoga Alliance) sertifioitu joogaopettaja ja suorittaa tällä hetkellä jatkokoulutusta Tiffany Cruikshankin luotsaamaan Yoga Medicine koulutuksen ohjauksessa, josta hän hän valmistuu RYT-500 sertifioiduksi ohjaajaksi sekä terapauttiseksi asiantuntijaksi.

 

Liisa on viettänyt paljon aikaa myös ulkomailla opiskellen, asuen ja työskennellen Englannissa, Australiassa ja Kanadassa yhteensä yli 10 vuoden ajan. Hänellä on laaja tausta markkinoinnoinnin sekä mainonnan parista ja hän on suorittanut Master of Commerse in Marketing tutkinnon. Uranvaihdoksen myötä hän päätyi kuitenkin joogapolun ohella työskentelemään Ski- ja Downhill Bike Patrollerina suorittaen ensiapu- ja vuoriston turvalllisuustehtäviä Kanadalaisessa hiihtokeskuksessa talvisin alamäki hiihdon ja lumilautailun parissa sekä kesällä alamäki pyöräilyn parissa.

 

Liisa on kiinnostunut fysiologiasta ja anatomista  sekä oman kehontuntemuksesta ja sen kautta itsetuntemuksen syventämisestä myös kehon ja mielen lisäksi henkiseen olemukseen. Liisa on myös energiahoitaja. Liisan henkisen kehityksen mentorina toimii Pia Pohjola, jonka kanssa hän on mm. opiskellut intuitiivista hoitamista. Liisa on myös kristallihoitaja. Liisa opettaa hidastempoista, mutta dynaamista Vinyasa ja Hatha -joogaa sekä restoratiivista- ja yin-joogaa. Liisan harjoituksessa olennaista on yhteyden löytäminen omaan sisäiseen rauhaan kehontuntemuksen, mielenhallinnan ja sydämen viisauden yhdistyessä harmoniseksi kokonaisuudeksi. 

 "TRAVEL LIGHT, LIVE LIGHT, SPREAD THE LIGHT, BE THE LIGHT"

 

- Yogi Bhajan

  • Facebook - White Circle
  • Instagram - White Circle
  • Vimeo - White Circle
  • LinkedIn - White Circle

LET'S HAVE A CHAT

SHALA HELSINKI OY   I   Y-Tunnus 2814188-4   I   Museokatu 19 LH 3   I   00100 HELSINKI   I   040 5802085   I   hello@shalahelsinki.com

 

Sydämellisesti tervetuloa!

©2019 SHALA HELSINKI OY

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon