KEVÄÄN KURSSIT

Liisan kevään kurssit ovat alkaneet tammikuussa, mutta helmi-maaliskuun vaihteesta, viikolta 10 alkaen on toinen mahdollisuus tulla mukaan niille kursseille, joille on vielä tilaa. Loppukevään kurssin saat ostettua kätevästi 10-kerran korttina, hintaan 165€. Jos olet kiinnostunut kysy lisää hello(at)shalahelsinki.com. Jokaiselle tunnille on myös varattu muutama drop-in paikka, jolle voit tulla mukaan 20€ kertamaksulla. Kertamaksun tai 10-kerrankortin voit lunastaa paikanpäällä kaikilla korteilla, liikuntaseteleillä tai alla olevan linkin kautta (scrollaa sivua alas niin löydät linkin maksuun).

HINNASTO & AIKATAULU

TIISTAI, klo. 18.00-19.30

HEART INTELLIGENCE VINYASA FLOW, ADVANCED ASANA

KESKIVIIKKO, klo. 18.00-19.30

HEART INTELLIGENCE RESTORE & REJUVENATE

TORSTAI, klo. 18.00-19.30

HEART INTELLIGENCE VINYASA FLOW, FOUNDATION OF ASANA

LAUANTAI, klo. 10.00-11.30

HEART INTELLIGENCE VINYASA FLOW, STRONG ASANA

SUNNUNTAI, klo. 18.00-19.30

HEART INTELLIGENCE YIN

* Ei tunteja viikoilla 8, 13 & 23 - Myös Pääsiäis- ja Vappuviikolla erikoisaikataulu!

Kertamaksu - 20

KURSSIEN KUVAUKSET

TIISTAISIN (ajalla 26.2-11.6)

Klo. 18.00-19.30 - VINYASA-JOOGA, ADVANCED ASANA

Voimakas ja dynaaminen Vinyasa-joogan tunti, joogaa jo jonkun verran harjoitelleille, jotka haluavat syventää harjoitustaan ja oppia vaativampia liikesarjoja sekä asanoita. Voimakas harjoitus, joka yhdistää hengityksellä asanat liikkeeksi. Harjoituksen myötä kehitetään voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja joustavuutta sekä haastetaan niin kehoa kuin mieltä hieman vaativampien asanoiden, kuten käsitasapainojen, inversioiden tai muuten syvempien versioiden kautta. Muista kuitenkin, että tämä on sinun harjoituksesi ja voit aina valita juuri sinulle sopivan version kustakin asanasta, sillä jokainen päivä on aina erilainen. Tällä tunnilla voit oppia uutta turvallisessa ympäristössä, ilman suorittamista ja aina omaa kehoa kuunnellen. Harjoittelun päämääränä on vahva keho, tasapainoinen mieli, sekä vahva yhteys omaan syvään sisäiseen sydämen viisauteen. Tunti pidetään joko suomeksi tai englanniksi riippuen asiakaskunnasta.

KESKIVIIKKOISIN (ajalla 27.2-12.6):

Klo. 18.00-19.30 - RESTORATIIVINEN-JOOGA

Restoratiivinen joogaharjoitus, joka on syvästi rentouttava, lepoa ja palautumista tukeva joogan muoto. Käytämme hengityksen voimaa aktivoimaan parasympaattista hermostoa ja sitä kautta rentouttamaan sekä kehoa että mieltä. Laskeudumme hiljaisuuteen ja lempeään läsnäoloon hyvin tuettujen asentojen saattelemana, joiden tarkoituksena on luoda tilaa ja aktivoida kehon omasta viisaudesta kumpuavaa parantumista ja uudistumista. Aivot palautuvat ärsyketulvasta - keho ja autonominen hermosto stressistä ja arjen asettamista haasteista. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Harjoittelun päämääränä on rento ja tasapainoinen olotila, sekä vahva yhteys omaan syvään sisäiseen sydämen viisauteen. Tunti sopii niin edistyneelle joogille kuin myös vasta-alkajalle. Tunti pidetään joko suomeksi tai englanniksi riippuen asiakaskunnasta.  Tuntiin sisältyy ohjattu meditaatio ja loppurentoutus.

TORSTAISIN (ajalla 28.2-13.6):  

Klo. 18.00-19.30 - VINYASA-JOOGA, FOUNDATION OF ASANA

Voimakas ja dynaaminen Vinyasa-joogan tunti,sopii niin edistyneelle joogille kuin myös vasta-alkajalle. Voimakas harjoitus, joka yhdistää hengityksellä asanat liikkeeksi. Harjoituksen myötä kehitetään voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja joustavuutta sekä haastetaan niin kehoa kuin mieltä Vinyasa-joogan asanoiden, kuten aurinkotervehdysten (A&B), sotureiden, tasapainoasanoiden, taaksetaivusten sekä muiden ns. perus asanoiden parissa. Tunnilla annetaan eri vaihtoehtoja niin, että harjoitus palvelee kaikkia riippumatta kokemuksesta. Muista, että tämä on sinun harjoituksesi ja voit aina valita juuri sinulle sopivan version kustakin asanasta. Liisa tulee ohjaamaan näitä tunteja hyvin anatomia ja linjauskeskeisesti, samalla voit oppia joogaamaan tai syventämään harjoitustasi turvallisessa ja sallivassa ilmapiirissä, ilman suorittamista ja aina omaa kehoa kuunnellen. Harjoittelun päämääränä on vahva keho, tasapainoinen mieli, sekä vahva yhteys omaan syvään sisäiseen sydämen viisauteen. Tunti pidetään joko suomeksi tai englanniksi riippuen asiakaskunnasta. Tuntiin sisältyy ohjattu meditaatio ja loppurentoutus.

LAUANTAISIN (ajalla 2.3-9.6):

Klo. 10.00-11.30 - VINYASA-JOOGA, STRONG ASANA

Voimakas ja dynaaminen Vinyasa-joogan tunti,sopii niin edistyneelle joogille kuin joogaa myös jonkin verran harrastaneelle. Voimakas harjoitus, joka yhdistää hengityksellä asanat liikkeeksi. Harjoituksen myötä kehitetään voimaa, kestävyyttä, liikkuvuutta ja joustavuutta sekä haastetaan niin kehoa kuin mieltä Vinyasa-joogan asanoiden parissa. Tunnilla annetaan eri vaihtoehtoja oman tason mukaan niin, että harjoitus palvelee kaikkia riippumatta kokemuksesta. Muista, että tämä on sinun harjoituksesi ja voit aina valita juuri sinulle sopivan version kustakin asanasta. Liisa tulee ohjaamaan näitä tunteja hyvin anatomia ja linjauskeskeisesti, samalla voit oppia joogaamaan tai syventämään harjoitustasi turvallisessa ja sallivassa ilmapiirissä, ilman suorittamista ja aina omaa kehoa kuunnellen. Harjoittelun päämääränä on vahva keho, tasapainoinen mieli, sekä vahva yhteys omaan syvään sisäiseen sydämen viisauteen. Tunti pidetään joko suomeksi tai englanniksi riippuen asiakaskunnasta. Tuntiin sisältyy ohjattu meditaatio ja loppurentoutus.

SUNNUNTAISIN (ajalla 3.3-10.6):

Klo. 18.00-19.30 - YIN-JOOGA

Yin on rauhallinen, tasapainottava ja meditatiivinen harjoitus, joka kohdistuu kehomme syvempiin osiin, sidekudoksiin ja fascia-verkostoomme. Yin jooga-asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan antaen kehon pysähtyä ja rauhoittua. Kun lihaksemme rentoutuvat, asentojen vaikutukset ulottuvat syvemmälle, aina sitkeimpiin jännityksiin ja jäykkyyden tuntemuksiin erityisesti alaselän ja lantion alueella. Energia-tasolla yin-jooga stimuloi energian kiertoa kehossa ja poistaa tukoksia. Qi on elämää ylläpitävä voima ja energia, joka kiertää lihaksissamme, elimissämme sekä kudoksissamme. Hitaan, läsnä olevan yin harjoituksen kautta stimuloimme kehon meridiaaneja, energiakanavia, ja tuemme Qin luonnollista ja tasapainoista virtausta tärkeisiin sisäelimiimme ja kaikkialle kehoomme. Aiempaa kokemusta ei tarvita. Harjoittelun päämääränä on rento ja tasapainoinen olotila, sekä vahva yhteys omaan syvään sisäiseen sydämen viisauteen. Tunti sopii niin edistyneelle joogille kuin myös vasta-alkajalle. Tunti pidetään joko suomeksi tai englanniksi riippuen asiakaskunnasta. Tuntiin sisältyy ohjattu meditaatio ja loppurentoutus.

* Ei tunteja viikoilla 8, 13 - Myös Pääsiäis- ja Vappuviikolla erikoisaikataulu!

LET'S HAVE A CHAT

SHALA HELSINKI OY   I   Y-Tunnus 2814188-4   I   Museokatu 19 LH 3   I   00100 HELSINKI   I   040 5802085   I   hello@shalahelsinki.com

 

Sydämellisesti tervetuloa!

©2019 SHALA HELSINKI OY

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon