JOOGATUNTIEN VARAUSOHJEET

Pääset ilmoittautumaan tunneille SHALAN tuntivarausjärjestelmän MindBodyOnlinen kautta. Jos olet ensimmäistä kertaa osallistumassa SHALAN tapahtumiin, järjestelmä pyytää sinua ensin rekisteröitymään. Seuraa vain järjestelmän ohjeita. 

Varauksen tekoa varten sinulla tulee olla voimassaoleva joogakortti tai kertakäynti. Mikäli sinulla ei tällä hetkellä ole korttia, voit ostaa sen helposti netistä varauksen teon yhteydessä. Seuraa vain järjestelmän ohjeita. Varauksia voit tehdä joogakorttisi voimassaoloajalle. Jos ostat varauksen yhteydessä uuden joogakortin, korttisi astuu voimaan siitä päivästä alkaen, jolle teet ensimmäisen tuntivarauksen. 

 

Esimerkiksi jos haluat varata joogatunnin 1.4 päivälle, korttisi astuu voimaan 1.4. Jos haluat jälkikäteen muuttaa varausta aikaisemmalle päivälle, esim 30.3 pidettävälle tunnille, ei tämä ole enää mahdollista, koska järjestelmän mukaan korttisi voimassaoloaika alkaa vasta 1.4. Tarkastathan ystävällisesti, että teet ensimmäisen tuntivarauksesi sille päivälle, jolloin toivot kortin astuvan voimaan. Voit perua tekemäsi varauksen kuluitta 4 tuntia ennen tunnin alkua. Tämän jälkeen tehdyistä peruutuksista veloitamme voimassa olevalta kortilta automaattisesti yhden käyntikerran.

 

Nähdään pian tunneilla, olet sydämellisesti tervetullut SHALA Helsinkiin!

LET'S HAVE A CHAT

SHALA HELSINKI OY   I   Y-Tunnus 2814188-4   I   Museokatu 19 LH 3   I   00100 HELSINKI   I   040 5802085   I   hello@shalahelsinki.com

 

Sydämellisesti tervetuloa!

©2019 SHALA HELSINKI OY

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey LinkedIn Icon